» برنا | طرز تهیه مرغ بریان در فر

تبلیغات
تبلیغات

طرز تهیه مرغ بریان برای شب عید ۱۳۹۲

طرز تهیه مرغ بریان

روش برشته کرن مرغ برای شب عید ۹۲

طرز تهیه مرغ بریان برای شب عید 1392

اگر هوس مرغ بریان کرده اید و دوست دارید به جای رفتن به رستوران، خودتان یک مرغ بریان و برشته خوشمزه درست کنید،به ویژه اگر قصد دارید برای شب عید نوروز سال ۱۳۹۲ با یک مرغ بریان خوشمزه از میهمانانتان پذیرایی کنید با ما همراه باشد تا طرز تهیه مرغ بریان در فر را به شما آموزش دهیم…

  لطفا برای مشاهده ادامه به ادامه مطلب بروید…

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ درسته ۱ عدد متوسط

- زعفران دم کردن مقداری

- آبلیمو ۱ استکان

- کره ۵۰ گرم

- سیر ۲-۳ حبه

- گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط

- فلفل دلمه ای ۱ عدد متوسط

- ادویه طعم دهنده به مقدار لازم

- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حداکثر دما روشن کنید و بگذارید داخل فر کاملاً داغ شود.
مرغ را بشوئید. درون شکم مرغ را خالی و تمیز کنید و ۱۵ دقیقه داخل آب نسبتاً گرم قرار دهید تا خونابه داخل مرغ کاملاً خارج شود. بعد گردن و قسمتهای اضافی سر بال مرغ را با قیچی بچینید.

 

جدیدترین مطالب عمومی را در برنا بخوانید

رعفران، ادویه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. مرغ را از آب در بیاورید و داخل سبد بگذارید تا آب آن چیده شود. دقت کنید که مرغ کاملاً خشک شود.
تمام سطح مرغ و داخل شکم آنرا با نمک آغشته کنید و بعد با قلمو سطح و شکم مرغ را با سس آبلیمو بپوشانید. این کار را چند مرتبه تکرار کنید تا رنگ و بوی مرغ کاملاً عوض شود.
مرغ مزه دار شده را ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید و در این مدت چندین مرتبه از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ و داخل شکم آن بریزید.
گوجه را به دو نیم تقسیم کنید و فلفل دلمه ای و سیر را به قطعات درشت خرد کنید و در داخل شکم مرغ قرار دهید. دو ران مرغ را از قسمت پایین پایش روی هم قرار داده و بهتر است که ببنیدید.

 

دوباره مقداری از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ بریزید و مرغ را به سیخ جوجه گردان دستگاه فر بکشید و داحخل محل مخصوص قرار دهید.
شعله گریل را روشن کنید و سیخ را در حالت گردان تنظیم کنید.

 

آموزش آشپزی فقط در سایت تفریحی برنا

هر ۱۵ دقیقه یکبار، با قلموی آشپزخانه سطح روی مرغ را با مخلوط کره ذوب شده و ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم شده پوشش دهید تا هم خشک نشود و هم کاملاً طعم دار و ترد شود.
مدت پخت مرغ در فر ۳ ساعت می باشد.

منبع:خوش بیان


برچسب ها :

۲ نظر

  1. یک نفر گفته است :
    دی ۶م, ۱۳۹۲

    سلام
    من از روی این آموزش تونستم برای مهمونا غذا بپزم
    ممنون

    [پاسخ]

  2. مریم گفته است :
    خرداد ۲۴م, ۱۳۹۳

    slm
    man mikham bara emshab doros konam.kash bad nashe
    aberom mire

    [پاسخ]

ارسال نظر